Magyar – Szerb kerekesszékes verseny

Magyar – Szerb Kerekesszékes Asztalitenisz Verseny

 

Magyar és szerb kerekesszékes sportolóknak rendezett versenyt az ATSK Szeged sportegyesület, 2014. április 17-én, az ATSK Asztalitenisz Teremben, az Európai Unió által támogatott,

IPAMagyarország – Szerbia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló „InterPingpong-2” c. projekt soron következő rendezvényeként.

 

 

A szerb csapat 7 játékossal érkezett: Stoiljkovic Boris, Bradasevic Sinisa, Mlade Civic,  Nenad Krabavac, Kristina Arancic , Sanja Mijatovic       és Biljana Ubovic.

A magyar csapatot Dollenstein János, Kis-Juhász József, Major Endre és Herold János alkotta.

 

Az összesen 28 egyéni mérkőzésből álló csapattalálkozó a szerb kerekesszékesek, 16-12-es győzelmével zárult a négyórás program végén. A verseny kiváló felkészülés volt mindkét nemzet sportolói számára, hiszen fontos nemzetközi versenyek következnek a válogatott játékosoknak.

Folytatás május 03-án, Kiskunmajsán, a Fogyatékkal Élők Sportnapon, amelyet az ATSK Szeged a Kiskunmajsai Önkormányzattal és a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel együttműködésben rendez meg, szintén az Interpingpong2 projekt keretében

 

 

Szeged, 2014. április 18.

 

Márki Ernő (projektvezető)                           Szabó Brigitta (sportszervező)

 

IPA2 Kerekesszékes találkozó 3 IPA2 Kerekesszékes találkozó 1 IPA2 Kerekesszékes találkozó 2